Відео

У Луцьку з понеділка, 21 березня 2022, збільшать кількість громадського транспорту

У Луцьку з понеділка, 21 березня 2022, збільшать кількість громадського транспорту

Луцький міський голова Ігор Поліщук у новому зверненні станом на 13:00 20 березня інформував, що сьогодні громадський транспорт курсує в режимі вихідного дня, а вже від завтра в місті будуть значно збільшувати кількість автобусів і тролейбусів.

«У п’ятницю вже було 92 одиниці транспорту. Завтра буде ще більше, тому що є запит. Усі комунальні установи, що забезпечують поточну життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі», – сказав мер.

Він нагадав, що сьогодні відзначають День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення, тож із цієї нагоди подякував усім, хто робить нашу громаду кращою.

Ігор Поліщук наголосив, що в драмтеатрі працює центр допомоги, і заохотив долучатися до допомоги захисникам, біженцям і містам, які зіштовхнулися з гуманітарною катастрофою.

Також у Луцьку в Палаці урочистих подій діє центр допомоги біженцям. Мер закликав жителів громади приносити туди дитяче харчування, продукти, засоби гігієни, ліжечка, візки, дитячий одяг, іграшки тощо. Усі зібрані речі облікують та розподіляють відповідно до потреб. Деталі – за телефоном 0 800 400 332.

Міський голова зауважив, що на базі комунального закладу «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11 щодня о 13:00 відбуваються навчання населення з дій у надзвичайних ситуаціях. Також заняття проводять для окремих будинків через ОСББ чи жеки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ігор поліщук
В тему