Відео

Зеленський привітав українців з Новим роком: про що він говорив

Зеленський привітав українців з Новим роком: про що він говорив

Президент України Володимир Зеленський під час новорічного привітання наголошував на успіхах держави в 2021 році та знову змінив структуру ролика.

Цього року він присвятив його тим, хто творить Україну.

Під час звернення до громадян України Зеленський нагадав про перемоги, які цьогоріч здобули наші співвітчизники. Зокрема, золоту медаль Жана Беленюка на Олімпіаді в Токіо, перемогу Олександра Усика в бою з Джошуа та вихід збірної України до чвертьфіналу Євро.

Згадав він і установчий саміт Кримської платформи, який відбувся цього року в Києві. Президент наголосив, що українці не чекатимуть, поки хтось розв'яже їхні проблеми та поверне території, а діятимуть самостійно.

Також президент заявив, що Україна не боїться накопичення російських військ довкола кордонів, оскільки українців захищає потужна армія.

"Нас лякали всередині країни. І лякали ззовні. Але будь-яка армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по наш бік кордону нас захищає", – наголосив президент.

Крім цього, глава держави наголосив, що "сусіди" повинні ходити до українців в гості "з холодцем, а не зі зброєю та без стуку".

У своєму новорічному зверненні до українців Зеленський також згадав закон про олігархів, дав обіцянку, що забезпечить ветеранів та військових житлом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, володимир зеленський, Політика, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали