Відео

Поліція опублікувала відео скандального затримання водія маршртки в Луцьку

Поліція опублікувала відео скандального затримання водія маршртки в Луцьку

Патрульна поліція Волині виклала відео, на якому зафіксоване затримання водія автобуса "Торчин-Луцьк".

Як відомо, близько 9 ранку 6 листопада екіпаж поліцейських на вулиці Ковельській виявив рейсовий маршрутний транспортний засіб "Богдан", водій якого перебував без засобів індивідуального захисту, чим порушував вимоги запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначених у Постанові КМУ від 9.12.2020 №1236.

Вказаний транспортний засіб зупинили на підставі п. 3 ч. 1 ст. 35 Закону України "Про Національну поліцію”, - повідомили в пресслужбі правоохоронців.

Під час спілкування з водієм, останній не пред’являв документи для встановлення особи, грубо та агресивно себе поводив у присутності пасажирів, виражався нецензурною лайкою до працівників поліції. З метою забезпечення провадження у справі про адміністративне правопорушення водія було попереджено, що його буде затримано, однак водій на законні вимоги працівників поліції не реагував.

Водія затримали, а на місце події викликали допоміжні екіпажі та медиків, які оглянули чоловіка та не виявили на ньому серйозних травм. Для об’єктивності встановлення всіх обставин події, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Дані 30-річного водія врешті вдалося встановити та скласти адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. Ми як завжди закликаємо дотримуватися карантинних вимог та бути взаємоввічливими, адже саме це дозволило б вичерпати сьогоднішню подію.

Нагадаємо, у суботу, 6 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку поліція заблокувала рух маршрутного автобуса. Я йдеться в описі відео, патрульні витягували із салону водія маршрутки та затримали його.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, Відео T1.ua, поліція
В тему