Відео

Розповіли про стан дитини, яку матір порізала у Луцьку

Розповіли про стан дитини, яку матір порізала у Луцьку

У Луцьку мати порізала себе та свою дворічну дитину. Жінка завдала численних поранень ножем собі та доньці.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Сусіди шоковані тим, що сталось. Одні характеризують жінку, як хорошу маму двох дітей, а інші кажуть, що бачили в її поведінці дещо дивне.

Мешканці сусідніх квартир подейкують, що чоловік почув стогін з сусідньої кімнати, а коли зайшов, побачив закривавлених жінку та доньку. Одна із сусідок розповідає, що у цю ніч жодних криків не чула, а дізналась про скоєне тільки коли побачила в коридорі поліцію та медиків.

"Вона дуже хороша мама. Має двоє діток - дві дівчинки. Я про неї нічого поганого не можу сказати. Не розумію що могло так людину довести, щоб вона наважилась на такий вчинок", - розповідає сусідка.

Мешканці багатоповерхівки щиро дивуються, що саме у цій сім'ї сталась така трагедія. Кажуть, родина була благополучна, батьки нормальні та спокійні.

Голова ОСББ Петро Бойко каже, що ця родина мешкає у квартирі уже давно. Ніяких претензій чи скарг до них не було ні в нього, ні в сусідів. Щоправда додає, що неодноразово помічав за жінкою дивну поведінку.

Нині матір з дитиною перебувають у медзакладах. Лікарі кажуть, жінку привезли до них близько 3 години ночі. У постраждалої були колото-різані рани грудної клітки та живота. Зараз вона знаходиться у відділенні інтенсивної терапії, її стан стабільний.

2-річна дівчинка знаходиться у реанімаційному відділенні Волинської обласної дитячої лікарні. Її стан - важкий. Лікарі вирішують питання про оперативне втручання.

В службі у справах дітей кажуть, що родина на обліку не перебувала, але після інциденту уже потрапила в їх поле зору.

Поліція внесла цей інцидент в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 ч.2 ККУ(умисне вбивство).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, самогубство, луцьк
В тему