Відео

Лучан о 8:00 підняв турбореактивний будильник. Що сталося?

Лучан о 8:00 підняв турбореактивний будильник. Що сталося?

У Луцьку зазнімкували виліт легких фронтових винищувачів МіГ-29 і навчально-бойових винищувачів МіГ-29УБ з місцевого аеродрому.

Про це 22 жовтня написали в групі волинських авіалюбителів у Facebook.

"Коли о восьмій годині ранку на Луцькому військовому аеродромі спрацьовує турбореактивний будильник - це прекрасно. Але коли їх спрацьовує одразу п'ять, то це просто бальзам на вуха, очі та душі жителів нашого рідного авіаційного міста Луцька, після якого отримуєш дозу натхнення на цілий день!" 

"Саме такий випадок стався сьогодні вранці, в п'ятницю, 22-го жовтня. В районі восьмої години ранку п'ятірка наших дорогих крилатих гостей зі складу 40-ї Бригада тактичної авіації м.Васильків (аеродром Васильків у Київській області) на легких фронтових винищувачах МіГ-29 і навчально-бойових винищувачах МіГ-29УБ (двомісна навчально-бойова модифікація, так звана "спарка") злетіла з Луцького військового аеродрому в наше рідне Волинське небо та виконала ефектний прощальний прохід у небі над Луцьким військовим аеродромом на фоні повного місяця, сповістивши жителів нашого рідного авіаційного міста Луцька про початок нового авіаційного дня! "

"Ну а один з наших підписників, який живе в районі Вишків нашого рідного авіаційного міста Луцька, оперативно зреагував натренованим вухом авіалюбителя на гуркіт авіаційних турбореактивних двигунів і встиг зняти даний прохід своєю відеокамерою з вікна власної домівки, отже, пропонуємо дане відео Вашій увазі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, авіація
В тему