Відео

В супермаркеті охоронці напали на покупців, які вказали на «прострочку»

В супермаркеті охоронці напали на покупців, які вказали на «прострочку»

В Києві, у супермаркеті «Мегамаркет» охоронці та продавці напали експерта в сфері захисту прав споживачів Максима Несміянова. Так, він виявив прострочене масло, торти, та  разом зі своїм колегою знімав на камеру мобільного телефону.

Однак незабаром до молодиків підійшли охоронці і продавці, які не давали пересуватися по магазину, а потім застосовуючи фізичну силу припинили зйомку.

Ролик з перевіркою супермаркету опублікованона сторінці Несміянова в YouTube.

Так, першу прострочку виявили в кондитерському відділі. Спочатку продавець дала покупцю торт. Але коли почула, що він прострочений, спробувала вихопити його з рук покупця, а потім покликала "Іванівну". За словами Несміянова, таких тортів в холодильнику – близько шести.

У молочному відділі Несміянов знайшов близько 40 прострочених пачок вершкового масла. Всі вони перебували в температурному режимі, який значно скорочує термін його зберігання. Охоронці супермаркету почали штовхати двох покупців, закривати камеру рукою. Крім того, вони стверджували, що в магазині нібито заборонено проводити зйомку. При цьому згідно закону заборонити знімати себе і товар ніхто не має права. Більш того, в супермаркеті ведуть відеозйомку. Як супермаркет, так і продавець має право проводити відеозйомку в публічних місцях.

"Знімати ви не можете! Знімати ви не можете", – стверджував співробітник охорони супермаркету.

"Приберіть камеру свою, ви не маєте право мене знімати. Ви порушуєте моє право! Ви хто взагалі такий? Ви покупець?" – заявили співробітники магазина. Потім вони забрали візок з простроченою продукцією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, супермаркет, бійка, продукти
В тему