Відео

Де на Волині облаштували фан-зони Євро-2020

Де на Волині облаштували фан-зони Євро-2020

На Волині матч 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу 2020 року  між збірними України та Англії вболівальники зможуть подивитися в онлайн режимі у фан-зонах. Нагадаємо, що матч розпочнеться 3 липня о 22 годині.

Про це пише Суспільне.

Так, у Луцьку фан-зону для вболівальників облаштовують біля центрального входу у парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи Луцькради.

У Нововолинську любителі футболу зможуть вболівати за збірну на літній естраді міського парку культури та відпочинку, повідомили у міській раді.

У Володимирі-Волинському за умови сприятливих погодних умов фан-зону влаштують на площі перед культурно-мистецьким центром, розповіла Суспільному заступниця Володимир-Волинського міського голови Любов Саць. З її слів, через негоду в місті зважатимуть на безпеку жителів. "Якщо буде сонячна погода або невеликий дощ, то фан-зону поставлять", – каже посадовиця.

Фан-зони цьогоріч не буде у Ковелі, розповів Суспільному заступник начальника управління культури, молоді та спорту Ковельради.

На період транслювання матчу в Луцьку за охороною порядку стежитимуть вісім співробітників Луцького РУП, екіпажі роти поліції особливого призначення, роти "Світязь" і Національної гвардії, повідомила речниця Нацполіції області Ольга Бузулук.

У Володимирі-Волинському додатково за порядком стежитимуть шість поліцейських, у Нововолинську – чотири поліцейських.

Нагадаємо, 29 червня Україна вперше в історії вийшла в 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу, коли перемогла Швецію в овертаймі з рахунком 2:1.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, нововолинськ, володимир-волинський, футбол
В тему