Відео

У Румунії оголена жінка жбурнула камінь у телеведучу під час етеру

У Румунії оголена жінка жбурнула камінь  у телеведучу під час етеру

У Румунії, на телеканалі Antena 1, телеведуча Мірела Вайду мало не отримала важким камінням в обличчя. Адже під час прямого етеру на неї напала оголена жінка.

Телеведуча не постраждала, а правоохоронці розслідують мотиви вчинку жінки.

Про інцидент повідомив сам телеканал, пише Громадське.

Вайда тоді вела своє шоу «Прямий контакт» (Acces Direct), коли просто в прямому етері в кадр забігла жінка повністю без одягу і з каменем у руці.

Жінка кинула камінь у бік телеведучої. Та змогла від нього ухилитися й відбігла. Один із технічних співробітників став між оголеною жінкою та Вайдою. Потім до них підбіг ще один чоловік, і на цьому прямий етер перервався.

Після перерви шоу продовжилося. Вайда розповіла, що пов’язує інцидент із погрозами, які отримувала протягом останнього часу від людини, що називає себе Магдаленою Шербан. Та погрожувала телеведучій розплатою за те, що вона зробила.

Шербан у 2018 році штовхнула 25-річну жінку під вагон метро, унаслідок чого та померла на місці. Слідство встановило, що до цього вона намагалася зробити те саме на іншій станції. Експертиза визнала Шербан осудною, а у 2019-му її засудили до довічного ув’язнення.

Вайда пов’язує погрози з Шербан через те, що у своїй програмі активно висвітлювала її справу. «Магдалена Шербан — злочинниця, і, боюся, вона справді мені погрожує, тож відтепер я ставитимуся до цього серйозніше», — додала телеведуча.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Румунія, телебачення, курйози
В тему