Відео

В Індонезії впав Boeing: перевіряють наявність українців серед пасажирів

В Індонезії впав Boeing: перевіряють наявність українців серед пасажирів

В Індонезії зазнав аварії Boeing 737-500. Літак прямував зі столиці Індонезії Джакарти у Понтіак. Через кілька хвилин після зльоту зв'язок із ним зник. Літак зазнав аварії – він впав у Яванське море.

Boeing піднявся на висоту понад три кілометри, але приблизно за хвилину опустився практично до рівня моря, після чого з ним зник зв'язок.

Наразі міністерство закордонних справ України перевіряє наявність українців серед пасажирів лайнера Boeing 737-500 авіакомпанії Sriwijaya Air.

Як повідомив у Twitter речник МЗС Олег Ніколенко, перевіркою займається посольство України в Індонезії.

"За інформацією індонезійської влади, поблизу Джакарти втрачено зв‘язок із літаком місцевих авіаліній рейсу SJ182. Тривають пошукові роботи. Посольство України в Індонезії перевіряє наявність українців серед пасажирів", – зазначив він.

За попередніми даними, літак розбився в архіпелазі Серібу.

В аеропорту Понтіанака (Індонезія), куди прямував зниклий після вильоту з Джакарти Boeing 737-500 авіакомпанії Sriwijaya Air, почали збиратися родичі пасажирів рейсу і був організований кризовий центр.

Вони чекають інформації від офіційних осіб про деталі катастрофи і жертв, проте Sriwijaya Air заявила, що ще збирає докладні дані про рейс, перш ніж зробити більш повну заяву.

За офіційною інформацією на борту Boeing перебували 65 осіб – 53 пасажири і 12 членів екіпажу. Серед них семеро дітей і троє немовлят.

За даними Flightradar24, вік літака становив 27 років, а в момент вильоту в аеропорту йшов дощ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, індонезія, літак, авіація, авіакатастрофа
В тему

Останні матеріали