Відео

Зеленський погрожує Порошенку штрафами

Зеленський погрожує Порошенку штрафами
Президент України Володимир Зеленський розкритикував екс-главу держави Петра Порошенка і пообіцяв оштрафувати його, якщо фітнес-клуб "П'ятий елемент" буде порушувати карантин вихідного дня.
Про це в середу, 18 листопада, Зеленський заявив у своєму відеозверненні.
 
"Санкції за порушення карантину вихідного дня будуть однаковими для всіх. Це, до речі, стосується і власника фінтес-клубу "П'ятий елемент", - запевнив Зеленський.
 
Також він зажадав від Порошенка не маніпулювати свідомістю українців.

<

"З одного боку кричите, що ситуація з поширенням COVID критична, з іншого сприяєте цьому. Ви, треба вирішити, чи рятівник, чи комерсант", - повідомив Зеленський.
 
Він також порадив йому не "витрачати кошти на ботоферми", а зберігати гроші на виплату штрафів. Зеленський зазначив, що буде "повертати до бюджету те, що вкрали попередники".
 
Водночас Порошенко назвав такі звинувачення агонією.
 
 
Відомо, що під час "карантину вихідного дня" співробітники правоохоронних органів виявили, що спортивний комплекс "П'ятий елемент" у Подільському районі Києва працює в звичайному режимі.
 
За інформацією київської поліції, правоохоронці попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність.
 
У самому ж клубі заявили, що карантин вихідного дня не порушували. У закладі стверджують, що надають "послуги з реабілітації", а заборони на це в постанові уряду немає. Тепер клуб планує оскаржити дії силовиків у суді.
 
Раніше повідомлялося, що депутати Верховної Ради не підтримали проект постанови про скасування карантину вихідного дня. "За" відповідне рішення проголосувало лише 149 нардепів за 226 мінімально необхідних.
 
У свою чергу в Кабміні пояснили сенс карантину вихідного дня і пообіцяли компенсації. Є близько семи інструментів допомоги тим сферам, по яких ударить новий вид карантину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, петро порошенко, Таблоїд
В тему