Відео

Протести в Мінську: силовики застосували спецзасоби, лунають вибухи та постріли

Протести в Мінську: силовики застосували спецзасоби,  лунають  вибухи та постріли

В Мінську протести тривають вже 71 день. Сьогодні, 18 жовтня, в Мінську відбулися кілька протестних акцій, під час яких силовики застосували спецзасоби та силу, було чути постріли та вибухи

Вибухи у Мінську

За даними опозиційних білоруських ресурсів, ближче до 17:00 почався розгін мітингувальників, і силовики застосували світло-шумові гранати. Зокрема, подібні вибухи можна було чути біля універмагу Білорусь, передає 24 канал. 

Тим часом, біля станції метро "Партизанська" почалися зіткнення між мітингуальниками та силовиками. Також чутно вибухи та можна побачити велику кількість правоохоронців у балаклавах.

Можна почути й постріли

У Мінській міліції переконують, що їхні співробітники кілька разів змушеними буле вистрілити у повітря. А причина такого кроку – мітингувальники начебто в них кидали каміння.

Жорсткі затримання тривають

Силовики у балаклавах хапають усі, хто трапляється їм під руку. Таке можна побачити не лише в центрі, а і у інших районах Мінська. Відомо, що вони неочікувано прибувають групами та тонових мікроавтобусах. Серед затриманих є і журналісти.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, білорусь, акція протесту, олександр лукашенко
В тему

Останні матеріали