Відео

«Сама подзвонила в поліцію»: усі подробиці про лучанку, яку затримали із мертвим немовлям в пакеті

«Сама подзвонила в поліцію»: усі подробиці про лучанку,  яку затримали із мертвим немовлям в пакеті

У  Луцьку поліцейські затримали   26-річна жінку, яка ходила містом з мертвим немовлям в пакеті. Спочатку жінка переконувала, що знайшла немовля, а потім зізналася, що це її власна дитина, яка народилася мертвою.

Дівчина сама виховує ще двох дітей, допомагає їй в цьому батько, який про вагітність нічого не знав.

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс - пише ІА Волинські новини.

Речниця головного Управління національної поліції Волині Ольга Бузулук каже, що на гарячу лінію 102 зателефонувала жінка та повідомила, що знайшла мертве немовля. Втім каже, коли вже слідчо-оперативна група приїхала на місце вона поводила себе дивно:

«В неї була підозріла поведінка і коли їхала з поліцейськими до відділку вона зізналася, що це її дитина. Народила вона її вчора мертвою, але це визначить експертиза, куди направлений труп дитини. З жінкою працює слідство».

Журналісти знайшли квартиру, в якій мешкала жінка разом з батьком та двома малолітніми синами 5 та 6 років. Ніхто навіть не підозрював, що вона вагітна.

Батько жінки каже, що доглядав за дітьми, забирав їх із садочка та чекав, коли донька прийде з роботи. А працювала вона в одному з супермаркетів Луцька та жила без чоловіка:

«Я не знаю, я щойно приїхав, я ночував тут з двома синами. Я поїхав все було нормально. А вона вагітна була ? Я що знаю. Я не питав».

Цікаво, що сусіди нічого не знають про жінку. Мовляв, раніше тут жили квартиранти, а вона приїхала нещодавно, лише пів року тому.

Нині слідство триває. Правоохоронці ще не визначили, за якою статтею кримінального кодексу нестиме відповідальність жінка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, немовля, смерть
В тему

Останні матеріали