Відео

Росіяни перетворюють Крим на смітник

Росіяни перетворюють Крим на смітник

Російські окупанти в Криму продовжують недбало ставитися до навколишнього середовища і знищують природу. Так звана місцева влада абсолютно не реагує на кричущі факти, які провокують екологічну катастрофу на півострові. Так, наприклад, в мережі в черговий раз показали, як забруднюється море в Криму.

У населеному пункті Кутове Бахчисарайського району місцевий винний завод зливає відходи виробництва прямо в море. Про це повідомив блогер під ніком RoksolanaToday&КримUA на своїй сторінці в Twitter.

"Кутове. Насправді ще краще-перетворюють воду в вино! Винзавод зливає свої відходи в море", - з сарказмом підписав блогер фото.

Росіяни перетворюють <a href=Крим у смітник: нові фото морського "пейзажу"" height="1200" src="https://www.rbc.ua/static/ckef/img/9257ff57e11d4ba42919b4cc526e566e.jpg" width="1052" data-src="/static/ckef/img/9257ff57e11d4ba42919b4cc526e566e.jpg" class="" />

Також блогер опублікував відео, на якому показано, як море змінило свій колір після потрапляння туди відходів.

Український еколог дав сумний прогноз щодо ситуації з водою в окупованому Криму. За словами вченого, на півострові змінюється і скорочується водність, а це своєю чергою може перетворити Крим в пустелю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, екологія, росія
В тему