Відео

У Запоріжжі неадекват побив медика у «швидкій», а поліція просто поїхала

У Запоріжжі неадекват побив медика у «швидкій», а поліція просто поїхала

У Запоріжжі п'яний чоловік напав на карету "швидкої допомоги", в якій знаходився пацієнт. Також хуліган травмував фельдшера і розбив вікна в автомобілі медиків.

Інцидент стався вранці 26 вересня в Хортицькому районі міста. Про це передає місцеве видання "Субота Плюс"

"Швидка" приїхала на виклик на вулицю Воронезька, щоб надати допомогу молодому чоловіку з травмою ноги. Після того як потерпілого помістили в карету і лікарі приступили до своєї роботи, п'яний приятель чоловіка раптово став штурмувати авто медиків.

Користувачка Facebook Олександра Сидоренко опублікувала відео з наслідками такої НП.

"Будні "швидкої допомоги". Їдеш рятувати чиєсь життя, а ризикуючи своїм", - підписала вона кадри.

У ролику видно, як медики в кареті "швидкої" скаржаться на подібну подію. "Для тих, хто не розуміє, як повинна оплачуватися така робота", - кажуть вони.

Зазначається, що поліцейські також знаходилися на місці до нападу на карету, і просто відпустили нетверезого агресивного чоловіка.

"Під час надання допомоги пацієнтові його п'яний знайомий вибив скло, травмував фельдшера. Поліція до цього залишила цього товариша та поїхала", - обурюються медики бригади №703.

Фельдшер в результаті інциденту отримав забій - вибита віконна рама сильно вдарила по плечу. Як заявили правоохоронці, особу зловмисника вже встановлено. Вирішується питання про притягнення його до адміністративної відповідальності за ст. 173 "Дрібне хуліганство" КУпАП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, поліція, швидка допомога
В тему