Відео

Конференція ОПЗЖ на Одещині: поліція вивезла пів сотні озброєних

Конференція ОПЗЖ на Одещині: поліція вивезла пів сотні озброєних

У селищі Савіньйон поліція затримала пів сотні молодиків під час проведення конференції "ОПЗЖ".

Про це інформує поліція Одеської області, місцеве видання "Думская" та Нацкорпус.

У понеділок ОПЗЖ проводила в Савіньйоні конференцію, на якій озвучили ім’я свого кандидата у мери Одеси і списки кандидатів до міськради і облради.

Водночас, до місця проведення конференції прибули націоналісти з Нацальянсу і заявили, що там присутні "тітушки ОПЗЖ із "Патріоти за життя" Іллі Киви, – які приїхали дестабілізувати місто".

Поліція ж повідомила про незначні сутички, які відбулися на території оздоровчого комплексу і затримання пів сотні учасників інциденту.

"Завдяки тому, що Нацкорпус та патріотичні організації блокували з’їзд, приїхали правоохоронні органи та обшукали бойовиків Киви. В результаті були знайдені помпові рушниці та перцеві балончики. Зброю у тітушок вилучили, а їх самих посадили на автобуси під супровід поліції та вивезли", - зазначили в Нацкорпус.

"Під час зборів представників однієї з політичних партій, які відбувалися на території оздоровчого комплексу, між двома групами громадян сталися незначні сутички. Завдяки своєчасному втручанню поліцейських конфлікт був припинений.

Для надання пояснень з місця події до територіального підрозділу поліції були запрошені близько пів сотні учасників інциденту. Крім того, поліцейські вилучили газові балончики, ножі та телескопічні дубинки", - повідомляють в поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: політична партія, одеса, націоналісти
В тему