Відео

Заводу «Кромберг енд Шуберт Україна» — 15 років

Заводу  «Кромберг енд Шуберт Україна» — 15 років

П'ятнадцять років тому з заводу «Кромберг енд Шуберт Україна» до замовника попрямували перші кабельні мережі. Тоді це були проводки до автомобілів Mercedes Sprinter, а NCV став першим проектом КроШу у Луцьку.

«Далі були нові проекти і нарощення об’ємів виробництва. У 2006-му проект NCV повністю перенесли на нове робоче місце, оскільки перші проводки виготовляли в Гіркій Полонці. Того ж року завод «Кромберг енд Шуберт Україна» отримав замовлення на виготовлення кабельних мереж до мотоциклів BMW, проект KRRO», - йдеться в повідомленні на сторінці компанії в Facebook.

«У 2008 році ми почали виготовляти проводку до Volkswagen Caddy (проект SLW), а через рік – до спорткарів Mercedes (Daimler), проекти BR 172, BR 231, C 190.З 2014 року КроШу в Луцьку виготовляє проводки до автомобілів BMW (проекти F45, F48, F57, F60, F56, F60, F54, BEV).Протягом 15 років ми з вами виготовили близько 9 мільйонів кабельних мереж до автомобілів та мотоциклів провідних світових брендів».

«У 2011 році «Кромберг енд Шуберт Україна» був визнаний найефективнішим серед заводів групи Kroschu (MOST IMPROVED PLANT of the YEAR 2011). У 2012-му ми отримали нагороду Підприємство року (PLANT of the YEAR 2012), а в 2015-му Volkswagen Caddy обрали Проектом року (PROJECT of the YEAR 2015 VW Caddy). Ці досягнення є нашим спільним успіхом і, погодьтеся, нам є чим пишатися».

«Дякуємо, що протягом цих років ви з нами! Дякуємо за хорошу працю і сильну команду!»

«Нині наш основний і єдиний замовник – BMW. Серед проектів – класичні проводки, а також проводки до гібридів та електрокарів. Тому «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» йде в ногу з часом і у нас ще багато роботи!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Кромберг енд Шуберт
В тему