Відео

Рівненська трагедія: жінці, яка розстріляла свою сплячу сім'ю, світить довічне

Рівненська трагедія: жінці, яка розстріляла свою сплячу сім'ю, світить довічне

44-річну Ірину Ігнатюк з Рівненської області, яку звинувачують у вбивстві власного чоловіка і важкому пораненні 13-річної дочки, відправили під арешт без права вийти під заставу на два місяці. Жінка є кандидатом економічних наук, займає посаду доцента національного університету, в цілому – успішна жінка, а сім'я жила в достатку.

І хоча підозрювана також поранена (вона намагалася скоїти суїцид), її привезли з дозволу лікарів до суду, йдеться у сюжеті ТСН.

Жінка в залі суду була розгублена і дезорієнтована. Ніяких заяв вона не робила і весь суд просиділа в стані якоїсь відчуженості.

У поліції кажуть, що причини, чому жінка зважилася на такий страшний крок, їм поки незрозумілі. Слідство з'ясувало, що жінка близько 4 ранку взяла пістолет чоловіка, пішла в спальню і вистрілила йому в скроню, поки він спав.

Потім вона пішла в кімнату 13-річної дочки, спочатку вистрілила в груди, а потім ще два рази з іншої зброї. Зробити це довелося, тому що перший пістолет заклинило. І це врятувало життя дівчинки – друга зброя була менш травматичною.

Але потім вона посадила поранену доньку в авто і відвезла під будинок батьків і залишила там. А сама повернулася додому, де спробувала вчинити суїцид. Саме дідусь викликав поліцію і швидку і відвіз онуку в лікарню. Зараз дитина в стані середньої тяжкості.

Жінка вистрілила собі в голову з пневматичного пістолета, а потім почала різати собі вени. Нині її стан оцінюють як легкий.

Друг загиблого 45-річного Юрія Ігнатюка каже, що чоловік був хорошим сім'янином. А на наступний день вони всі повинні були їхати у відпустку в Туреччину. Що сталося, ніхто не може зрозуміти. Єдине, що просить Ірина, врятувати дочку.

У вузі, де Ірина викладала, нічого дивного за нею також не помічали. Зараз психіатри повинні оцінити стан жінки. Якщо її визнають осудною, Ірині загрожує довічне ув'язнення.

Зазначимо, що одним із мотивів такого вчинку Ірини називають путівки на море. Нібито чоловік збирався їхати в Туреччину з дочкою, але без дружини. Це і стало причиною сварки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, Надзвичайні події, трагедія
В тему