Відео

За «Смуглянку»: 12-річному волинянину подарували квартиру в Одесі

За  «Смуглянку»: 12-річному волинянину подарували квартиру в Одесі

12-річний волинянин Максим Ткачук, якому відмовили в участі в дитячому Євробаченні, знову заспівав "Смуглянку". Цього разу - на виступі під час гала-концерту на честь 226-річчя Одеси.

Так, в День міста Максим виконав скандальну радянську пісню прямо на Потьомкінських сходах. 

При цьому, хлопець заспівав не тільки, як пишуть в соцмережах, "улюблену всіма "Смуглянку", але і "інші прекрасні пісні". Наприклад, він виконав композицію українською мовою "Моя Україна".

Також відомо, що в кінці виступу Максиму та його бабусі була подарована квартира в Одесі, яку йому купили нібито "почесні громадяни міста".

"Ми сподіваємося, що йому буде комфортно жити в Одесі і Макс якомога швидше стане справжнім одеситом, який буде любити наше місто і прославляти його своїми талантами на міжнародній арені", - зазначили представники Одеської єпархії.

Відзначимо, що Максим Ткачук був відсторонений Національної суспільною телерадіокомпанією України від участі в відборі на дитяче Євробачення 2020. Приводом послужила участь школяра в організованому на початку цього року Російською Федерацією конкурсі Stars of the Albion в Лондоні. На сцені хлопчик з Волині був наряджений у форму радянського солдата і виконував ту саму "Смуглянку".

Після рішення НСТУ, за Ткачука почали "топити" проросійські українські політики і блогери. На імені хлопчика почали спекулювати, зокрема, Анатолій Шарій, Михайло Добкін і багато інших.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, Волинь, квартира
В тему

Останні матеріали