Відео

У Рівному зняли скандальну рекламу про піцу: подробиці про чорношкірих акторів та білявку

У Рівному зняли скандальну рекламу про піцу:  подробиці про чорношкірих акторів та білявку

У Рівному одна з піцерій вирішила шокувати своєю новою рекламою. І їй це, безумовно, вдалось – ролик із п’ятьма чорношкірими, що пропонують піцу тендітній білявці, обговорюють вже кілька днів по всій Україні.

А все тому, що за основу автори ролику взяли відомий мем, а точніше сюжет з відомого «фільму для дорослих», де знімається порноакторка Пайпер Перрі.

Усіма подробицями ролику ділиться РадіоТрек.

Так, у рівненському варіанті акторка спершу каже, що вона хвилюється, адже ніколи такого не робила.

Переглянути цей допис в Instagram

Навіть оргазми бувають ручної роботи ???? ? Ситуація вийшла з-під контролю,і ми перевершили самі себе, тому саме ти підбереш ідеальний розмір, та смак який точно доведе тебе до гастрономічного оргазму ???? ? А, Ви куштували одразу п’ять смаків? ????‍?? ? На чорному тісті з лососем ???? ? Шрірача та папероні ???? ? З ікрою та мідіями ???? ? З імбирем та теріякі ???? ? З прошуто та базиліком ???? ? Також ми можемо приготувати для Вас страви із різних країн світу, які є у нашому меню ? ? Замовлення столиків та доставка ???? 0 (97) 730 61 24 ???? ? @elpaso_rivne - Твої фантазії, наша піца ???????? P.S.Готові до хвилі хейту ????????@mulenko.aleksandr

Допис, поширений Таверна Ель-Пасо (@elpaso_rivne)

Потім розвертається до чоловіків, які замість чорних прутнів (як в оригіналі) дістають шматки піци. Актори у рекламі символізують асортимент і демонструють нові види страв.

Далі дівчина їсть в усіх з рук (не дуже гігієнічно під час карантину та й узагалі).

А в кінці їй пропонують спробувати шматок піци на чорному тісті (вловили аналогію, га :)

Ролик завершується словами «Ого! Який великий!». 

Переглянути цей допис в Instagram

Coming soon ????

Допис, поширений Таверна Ель-Пасо (@elpaso_rivne)

Відео поширюють у соцмережах і лишають гнівні коментарі.

На сторінці піцерії написали, що вони готові до хвилі хейту й отримали його сповна.

В коментарях на сторінці таверни у фейсбук майже усі відгуки негативні. Піцерію звинувачують в об’єктивації жіночого тіла, в сексизмі, у несмаку тощо.

Простіша ситуація в інстаграмі. Студія, яка зняла цей ролик отримує й схвальні відгуки, на кшталт: сміливо, не для нашого міста, фемки зараз налетять тощо. Хоча й там авторів відео лають негарними словами.

До слова, мем використовують дуже широко. Зазвичай фото з Пайпер Перрі, яку оточили п'ятеро дебелих муринів використовують для опису проблем, які тяжіють над людиною.

У «порнографічній» рекламі знялися представники Корпусу Миру?

Хто ж такі, ці сміливі актори?

Вочевидь, у Рівному є багато тих, хто їх знає. Зокрема, білявка з ролику - це така собі Юрчук Юля (можливо, це псевдо), яка в одному з коментарів зазначає: «Дуже цікаве відчуття, коли знаєш всіх чорних з відео, а піццу так ні разу і не їла».

Дівчина ця має досить цікавий профіль в Інстаграмі, він приватний/закритий.

А чорношкірих представників африканського континенту ніби то  привіз Корпус Миру, і у Рівному вони займаються... «викладанням англійської». Принаймні деякі з них.

До слова, автор ролику Андрій Козярчук щиро радіє з такої популярності свого хіта: « Де про нас тепер тільки не говорять, і де тільки не кусають лікті через те, що не додумалися до чогось подібного першими».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, реклама, секс-скандал
В тему