Відео

Обстріл яйцями: у Миколаєві активісти закидали депутатів ОПЗЖ

Обстріл яйцями: у Миколаєві активісти закидали депутатів ОПЗЖ

У Миколаєві активісти закидали сирими яйцями депутатів міської та обласної рад від партії "Опозиційна платформа – За життя".

Інцидент трапився в холі сесійної зали облради 17 серпня. Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N".

Зазначається, що депутати від ОПЗЖ проводили брифінг, на якому обговорювалося питання про необхідність надання можливості голосувати на майбутніх місцевих виборах жителям підконтрольній Україні території Донбасу.

В кінці заходу один із представників "Національного корпусу" почав ставити запитання депутатам. А після з різних сторін у них полетіли курячі яйця.

Водночас, підкреслює видання, самі активісти, які кидалися продуктами, заперечують те, що вони представники "Нацкорпусу". Молодих людей затримали правоохоронці, на місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу поліції Миколаївщини.

"Попередньо, ні в одного депутата активістам потрапити не вдалося, проте стіни й підлога в холі сесійної зали виявилися залиті розбитими сирими яйцями", – йдеться в повідомленні.

Раніше народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Олега Волошина облили зеленкою біля входу до Верховної Ради. Нардеп у відповідь вдарив нападника нібито в око. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: миколаїв, обстріли, депутати
В тему