Відео

Під Одесою утворився 20-кілометровий затор: що сталося

Під Одесою утворився 20-кілометровий затор: що сталося

На трасі Одеса-Київ утворився величезний затор довжиною в 20 кілометрів. Це сталося через те, що міст над Хаджибеївським лиманом ремонтують.Через це на ділянці дороги водіям доводиться стояти по 40 хвилин.

Як повідомляє видання "Факти", фури з вантажами стоять у чергах, вони у свою чергу повинні проходити процедуру зважування на комплексі неподалік.

При цьому, за розпорядженням влади, при температурі повітря понад 28 градусів, в'їзд фурам в Одесу закритий, і їм доводиться чекати ночі.

В даний момент на обох сторонах мосту встановлені патрулі поліції, вони допомагають розвантажити трасу і врегулювати потік транспорту.

Зазначимо, що міст ремонтують останні 12 років, прокладають три смуги в напрямку Одеси. Проводять роботи з підготовки до гідроізоляції, по лівому проїзду налаштовують пристрою буронабивних сваїв і регідії. Також під мостом встановлять автоматизований вантажний комплекс, який буде без людського втручання контролювати вантажопотоки.

Величезні затори почали утворюватися в цей рік, через те, що багато українців їдуть в Одесу до моря із-за карантинних обмежень та неможливості виїхати закордон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: затори, дороги, одеса
В тему