Відео

У Вінниці викрили групу сутенерів, які використовували неповнолітніх дівчат

У Вінниці викрили групу сутенерів, які використовували неповнолітніх дівчат

У Вінниці припинила діяльність злочинного угруповання, яке організувало бізнес з надання платних сексуальних послуг.

До проституції сутенери залучали, зокрема, неповнолітніх дівчат. Про це повідомляє поліція Вінницької області

"Поліція припинила діяльність злочинного угруповання, члени якого організували у Вінниці бізнес з надання платних сексуальних послуг, куди втягували зокрема і неповнолітніх", - йдеться у повідомленні.

Учасники угруповання розподілили між собою ролі: двоє чоловіків знаходили приміщення для надання послуг інтимного характеру, забезпечували охорону в разі виникнення конфліктних ситуацій з клієнтами, а третя співучасниця вербувала жінок.

"Жінок підшуковувала з-поміж тих, хто опинився в складних життєвих обставинах - мав скрутне матеріальне становище. Пособниця розміщувала відповідну рекламу специфічних послуг в інтернеті", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці провели обшуки, під час яких у фігурантів вилучили докази незаконного секс-бізнесу, зокрема візитівки, мобільні телефони, а також гроші, отримані злочинним шляхом, та зброю. 

Троє сутенерів затримані. Зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років. Перевіряється ряд інших осіб на причетність до злочинної діяльності групи.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вінниця, секс, проституція, кримінал, поліція
В тему