Відео

З'явилося відео масової бійки «село на село» на Рівненщині

З'явилося відео масової бійки «село на село» на Рівненщині

Під Рівним масова бійка між жителями двох сіл тривала протягом двох діб. Як повідомляється, протистояння почалося між жителями сіл Степангород і Хиночі. В бійці брало участь 70 осіб. В результаті зіткнень троє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження.

Відомо про бійку між жителями сусідніх сіл Степангород і Хиночі стало з соцмереж. Відео опублікувала одна з жінок, яка стала очевидцем події.

Сільський голова Микола Шеліган прокоментував ситуацію. Він вважає, що побоїще було спровоковане жителями сусіднього села Степангорода.

"Це серйозно вже років так 20. Хиночани ніколи в Степангород не їздили й там не билися. У нас всі проблеми завжди через те, що вони приїжджають сюди й встановлюють порядки. Воно трошки зараз припиниться, тому що після таких конфліктів воно зазвичай припиняється. А через пів року - те ж саме: приїжджають з бітами, прутами, пневматикою. Для них це нормально", - каже сільський голова.

Виконуюча обов'язки Степангородського сільського голови Любов Мельник також висловилася з приводу конфлікту. Вона визнає факт бійки, однак каже, що подробиць і причини не знає.

"Я чула, що був такий інцидент. За словами жителів, побили раніше нашого жителя, він у лікарні. Може мстилися. Вже давно так не билися. Може де були поодинокі, але ну не так ... Не знаю, що вони дійсно не поділили, але факт є факт", - говорить очільниця громади.

Співробітники поліції порушили справу за фактом хуліганства, скоєного групою осіб. Також було відкрито кримінальне провадження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: бійка, рівне, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали