Відео

На Волині лише одна людина набрала на ЗНО з математики 200 балів

На Волині лише одна людина набрала на ЗНО з математики 200 балів

Лучанка Ірина Левкович єдина волинянка, яка здала ЗНО з математики на 200 балів.

Суспільному випускниця Луцької гімназії № 14 розповіла, хвилювалася на тесті, бо через карантин підготовка була іншою. каже: завдання цього року не були складними. "Було дуже страшно йти, адже ми були позбавлені пробного ЗНО"", - каже дівчина.

До ЗНО Ірина почала готуватися ще минулого літа. Щодня розв'язувала тести минулих років. "Я поставила собі планку, я вирішила, що для мене буде добрим результатом, якщо я напишу більше, ніж на 195 балів".

Під час складання тестів з інших предметів дівчина теж показала гарні результати. ЗНО з біології написала на 199 балів. За Українську мову – 198 балів.

Ірина Левкович — неодноразова учасниця і переможниця Всеукраїнських олімпіад.Зі слів дівчини, у майбутньому мріє стати біотехнологом. Вищу освіту планує здобувати закордоном.

Наразі ще невідомі результати з географії та хімії, - розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО на Волині Алла Корнейко. З її слів, загалом в області по одному учаснику з найкращим результатом з фізики, біології та математики, по двоє з історії і англійської мови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: освіта, Волинь, Відео T1.ua
В тему