Відео

У Дніпрі жінку побили за два оплачені місця в маршрутці

У Дніпрі жінку побили за два оплачені місця в маршрутці

Вчора, 18 липня, в одній з маршруток Дніпра кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили жінку.

За потерпілу спробувала заступитися тільки одна пасажирка з салону, пише «Інформатор».

За словами голови профспілки перевізників Дніпра Михайла Тонконогого, поліцію на місце події не викликали.

«Відомо, що жінка сплатила два місця в маршрутці. За повідомленнями очевидців, до неї повинен був хтось підсісти, дехто стверджує, що від неї чувся запах спиртного. Пенсіонерки вирішили, що це недозволена розкіш - займати два місця. Тому одна з них демонстративно сіла поруч, наплювавши на прохання, і не менш демонстративно почала читати книгу», - йдеться у повідомленні.

З часом у конфлікт втрутився чоловік, який тричі вдарив дівчину. Зазначимо, що всі пасажири в маршрутці були без масок.

Увага! На відео активно використовується ненормативна лексика!



«Словесна перепалка лише розпалила дам похилого віку, вони стали кидатися образами в бік жінки, плювалися, лаялися матом. З часом у конфлікт втрутився чоловік - він тричі вдарив дівчину, після чого вона вдарилася об поруччя і скло головою. Потім «бабусі» просто виштовхали постраждалу з автобуса, порвавши їй футболку і видравши волосся. Водій та інші пасажири не втрутилися. Поліцію на місце не викликали», - пише видання. 

Увечері 18 липня в редакцію зателефонувала одна з пасажирок, які їхали в салоні. За її словами, жінка не оплатила проїзд і почала ображати людей, що сидять в маршрутці. Також очевидиця стверджує, що героїня ролика була сильно п'яна і в ході конфлікту вдарила ногою по голові літню жінку.

Прокоментувала вона і вчинок молодої людини: він нібито спочатку просив пасажирку вести себе пристойно і не матюкатися, але після не стримався і вдарив її. Свідок події також додала, що вона подзвонила в поліцію після того, як жінку вивели, але чекати приїзду правоохоронців не стала.

Про стан постраждалої поки що нічого не відомо. Небайдужі закликають потерпілу обов'язково написати заяву в поліцію.

Чоловік має понести покарання. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасну шкоду здоров'ю або незначну втрату працездатності, карається громадськими роботами на термін від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на термін до одного року, або арештом на термін до шести місяців, або обмеженням волі на термін до двох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали