Відео

У Києві знову горіла багатоповерхівка

У Києві знову горіла багатоповерхівка

У Києві на вулиці Закревського, що в Деснянському районі, сталася пожежа у 9-поверховому житловому будинку. У підсумку його жителів евакуювали. Інцидент трапився уночі проти 9 липня.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали приблизно о 2:10 ночі. Опісля негайно виїхали на Закревського. На місці інциденту вогнеборці з’ясували, що загоряння сталося в одній із квартир на 7-му поверсі.

Під час гасіння пожежі рятувальники внутрішніми сходами евакуювали з житлового будинку та вивели на безпечну відстань 15 осіб. Серед них також був і власник квартири, в якій виникла пожежа.

Вогнеборцям вдалося локалізували пожежу о 2:40, а о 3:22 – ліквідувати.

До ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 36 представників особового складу.

Внаслідок пожежі квартира, де сталося займання, вигоріла повністю. Також вогонь пошкодив вхідні двері сусідньої квартири. Закопчено стіни та стелю загального коридору.

На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав і не загинув – принаймні наразі такої інформації немає. Причину та обставини займання з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, пожежа, Надзвичайні події
В тему