Відео

У Луцьку побилися базарники і муніципали

У Луцьку побилися базарники і муніципали

У Луцьку муніципали приїхали на Центральний ринок забрати барикади, які раніше встановили підприємці ринку.

Проте між муніципалами та працівниками ринку сталася сутичка, яку опублікували на сторінці Європейського Центрального ринку.

Коли працівники департаменту муніципальної варти хотіли роз'єднати барикаду з шин, скріплену дротом, базарники влаштували бійку.

Раніше на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради повідомляли, що дев'ятьом суб'єктам господарювання на вул. Замковій, навпроти яких розміщено автомобільні шини, що є порушенням п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, видали приписи з терміном виконання до 12 год. 30 хв.

У разі невиконання вимог приписів, на суб'єктів господарювання, навпроти яких розташовані автомобільні шини, будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст.152 КУпАП за участю свідків. Штраф за вказане порушення як на фізичних осіб-підприємців від 850 до 1700 грн.

Зауважується, що згідно п.п.4.5.12 Правил благоустрою міста Луцька, утримання прилеглих/закріплених територій біля стаціонарних малих архітектурих форм встановлюються на відстані 5 м. по периметру ділянки.

Відео 18+

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ринки, муніципали
В тему