Відео

У Києві в суді допитали Порошенка у справі про держзраду Януковича

У Києві в суді допитали Порошенка у справі про держзраду Януковича

Експрезидента Петра Порошенка допитують в суді в межах засідання, на якому розглядають апеляцію адвокатів президента-втікача Віктора Януковича на вирок у справі про держзраду.

Порошенко дає свідчення як свідок. Як можна побачити на відеотрансляції із зали суду, він відповів на запитання сторони захисту Януковича, а також на питання суддів, - пише hromadske.

Попередній допит Порошенка у справі про держзраду Януковича був 21 лютого 2018 року. Однак тоді головуючий суддя Оболонського райсуду Києва передчасно припинив допит, оскільки захист ставив Порошенку запитання, які не стосувалися кримінального провадження.

У пресслужбі "Народного фронту" також повідомили, що, за словами адвоката Януковича, в суді нібито запланований допит колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка у справі про держзраду четвертого президента.

Там нагадали, що Яценюк давав всі відповідні свідчення в суді першої інстанції, і запевнили, що він готовий невідкладно надати свідчення в Апеляційному суді.

Водночас у пресслужбі підкреслили, що жодної повістки про виклик у якості свідка на засідання 15 червня Яценюк не отримував.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко, суд, віктор янукович
В тему