Відео

У Білорусі Лукашенко відправив уряд у відставку

У Білорусі Лукашенко відправив уряд у відставку

У Білорусі президент Лукашенко зробив те, що обіцяв, – відправив уряд у відставку.

Водночас Лукашенко заявив, що міняти усіх членів правління одночасно наразі було б неправильно. Як повідомили на "Белорусь 1", відповідний указ Лукашенко вже підписав.

Перед тим Лукашенко провів консультації з головою Ради Республіки Наталією Кочановою, головою Палати представників Володимиром Андрейченком, главою Адміністрації Президента Ігорем Сергієнком і держсекретарем Ради безпеки Андрієм Равком. Із очільниками найвищих державних посад Лукашенко радився щодо нового складу парламенту.

Імен конкретних осіб, які увійдуть в новий уряд Білорусі, у Лукашенка поки не називають. Лаконічно та інтригуюче зазначають, що ця команда посилить економіку країни у непростий час. Тут же Лукашенко згадав про те, як правильно і розумно вчинила влада Білорусі, не зупинивши виробництво введенням карантину.

Добре, що ми так вивернулися, викрутилися в цій ситуації з пандемією, не зупинили виробництво. Якби зупинилися, ми б ніколи не запустили це виробництво. Це тільки в казці могло статися, – похвалив себе Лукашенко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: білорусь, олександр лукашенко
В тему