Відео

«Хороші люди є!»: на Волині небайдужі здійснили мрію трьох сестричок

«Хороші люди є!»: на Волині небайдужі здійснили мрію трьох сестричок

На Волині, Рожищенському районі, селі Оленівка живе дружня родина Дармовизів. Мама Оксана, інвалід 2 групи, виховує трьох донечок: Іринку, Світланку та Катеринку.

На жаль, батько дітей із ними не живе та ніякої участі у вихованні та матеріальному забезпеченні доньок участі не приймає.

«Цю родину знаю давно. Минулого року допомагали Оксані зібрати доньок у школу, купити шкільне приладдя та одяг. Привезли їм телевізор, деякі меблі тощо.

Самій Оксана через інвалідність дуже важко пересуватись. Вона самостійно навіть не може взуття взувати. А донечки їй у всьому допомагають.

Дівчатка давно хотіли мати власні велосипеди. Однак розуміли, що це може залишитись лише мрією через фінансове становище родини. Уявіть стан матері, що не може купити своїм дітям найпотрібніше! Бо живе сім’я лише  на материну пенсію по інвалідності», - розповідає лучанка  Галина Савостьянок.

Отож, аби допомогти, Галина ініціювала збір коштів. І чимало небайдужих людей перейнялися долею родини.

«Від імені дітей та їх мами дуже дякую усім за фінансову та матеріальну підтримку, хто був не байдужим та долучився втілити дитячі мрії: Ірина Нечипоренко, Viktor Stepanchuk, Олександр Заболоцький, Taya Kirichenko ,Татьяна Луцик та інші). А також подяка адміністратору групи Тут цікаво t1.ua: новини, відео, фото Igor Shevchuk за поширення інформації, Pavlo Tsapiuk за те, що допоміг транспортом.

Тепер дівчата мають велосипеди, кожна. А ще - купу різних смаколиків, продуктів, одягу, взуття. Мама дітей сказала: приємно, що чужих дітей не буває, а хороші люди є», - розповіла Галина.

Ось так, завдяки дружній допомозі, дівчатка у цій родині отримали надзвичайні подарунки до Дня захисту дітей. До слова, середня донька Катерина 29 травня ще й святкувала свій день народження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, рожище, допомога, діти, день захисту дітей
В тему