Відео

У Норвегії – смертельний атракціон «Поцілунок вовка» для любителів «полоскотати нерви»

У Норвегії – смертельний атракціон «Поцілунок вовка» для любителів «полоскотати нерви»

У Норвегії вигадали  смертельний атракціон, який називається «Поцілунок вовка». Його суть: після інструктажу вас заводять у вольєр з 5 дорослими вовками, і ви можете провести з ними близько години.

Свої враження від атракціону розповів блогер-фотолюбитель з Харкова Сергій Доля.

«На інструктажі кажуть, як вести себе з вовками, щоб вас не з'їли. Після того, як ви зайшли в вольєр, ви повинні сісти на коліна і завести руки за спину. Вовки будуть по черзі підходити до вас і облизувати ваше обличчя. Вони так знайомляться.

Ви повинні сидіти нерухомо, ні в якому разі не чіпати вовка, не гладити і не відштовхувати. Що називається «Розслабтеся і отримуйте задоволення».

Я думав, що вовк буде пахнути мокрим  собакою, але виявилося, що у них взагалі немає запаху. Ніякого. Вони ж хижаки, а хижаки повинні непомітно підкрадатися до своєї жертви. Нюх у тварин тонкий, так що їм доводиться нічим не пахнуть, щоб не видати себе.

З нами в вольєр зайшла гід. Без зброї. Ми всі були без зброї.

У якийсь момент вона сказала: «А хочете, вони вам заспівають?» Після цього вона присіла і завила. Натурально завила, як собака. Вовки в цей час, хто грався, хто лежав, в загальному були зайняті своїми вовчими справами.

Коли вони почули виття, вони як під гіпнозом зупинилися, застигли,  і потім один за одним почали вити. Причому один зупиняється, чує, що інші ще виють, і знову починає. І так вони вили, поки ми не встали і не пішли в будиночок. Зміна обстановки вивела їх з трансу.

Посередині вольєра є будиночок, де можна з компанією друзів переночувати, коли за вікном у вас будуть бродити вовки. Для тих, хто любить полоскотати собі нерви», - розповів Сергій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, норвегія, тварини
В тему

Останні матеріали