Відео

У Луцьку квартиранти наробили комунальних боргів, обікрали помешкання і понищили картини

У Луцьку квартиранти наробили комунальних боргів, обікрали помешкання і понищили картини

У Луцьку наймане помешкання обікрали і понищили в ньому картини.

Зі слів власниці квартири Анастасії Каспрук, горе-квартиранти ще й осквернили картини її матері – відомої української художниці Лесі Каспрук, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс». Одну картину зіпсували, інша взагалі зникла, пише ІА Волинські новини.

Жінка з донькою нині проживають у Києві. Квартиру лишили на орендарів, які жили тут із жовтня. Та коли Анастасія повернулася до Луцька, в її оселі був повний безлад: понівечені двері, розбитий телевізор, понищені картини, зникли деякі речі, зокрема вартісні картини її матері.

Власниця квартири запідозрила, що щось негаразд, коли її повідомлення квартиранти почали ігнорувати. Та найбільше жінці болить те, що вже не повернути унікальних картин її матері. Справа навіть не у грошах, каже жінка, хоча й коштують вони десятки тисяч гривень, а у нарузі над пам’ятю видатної художниці.

Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінал. «Поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі», – прокоментував інспектор сектору комунікацій ГУ Нацполіції в області Олег Плазовський.

Анастасія Каспрук нині підраховує збитки, а це щонайменше 50 тисяч гривень. Як виявилося згодом, квартирантка змінила номер телефону, але написала, що за комунальні послуги заплатить. Проте крапку в цій історії поставить суд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, крадіжка
В тему