Відео

В Києві поліцейські побили журналіста та зламали його техніку

В Києві поліцейські побили журналіста та зламали його техніку

У Києві журналіста «Громадського» Богдана Кутєпова поліцейські побили та зламала його техніку під час прямого етеру під Кабінетом міністрів. На нього напали, бо він «стояв на зеленій зоні» - коментують його колеги.

Наразі поліція Києва  проводить перевірку за фактом інциденту з журналістом. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що на місце інциденту прибули слідчі Печерського управління поліції після того, як надійшло повідомлення від журналіста "Громадського" про те, що під час зйомок співробітники патрульної поліції перешкоджали його професійній діяльності.

"Щоб з'ясувати всі обставини інциденту, на місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Проводиться перевірка, матеріали якої будуть передані в Державне бюро розслідувань для прийняття процесуального рішення", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що журналіст з Маріїнського парку стрімив акцію протесту, але поліцейські вимагали залишити територію і погрожували зламати камеру. В результаті сутички поліцейські зламали стабілізатор.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кабінет міністрів, акція протесту, мітинги, журналісти, поліція, напад
В тему