Відео

На Харківщині зниклу шестирічну дитину знайшли мертвою

На Харківщині зниклу шестирічну дитину знайшли мертвою

На Харківщині 6-річна Мілана Шевельова пішла з дому ввечері 26 квітня і не повернулася.

Дитина пішла погуляти і просто зникла. Це трапилося у маленькому селі Соснівка, що в Золочівському районі на Харківщині. Дівчинка разом з батьками приїхала з Харкова у село того ж дня, у гості до бабусі. Близько 18 вечора Мілана разом з двоюрідним братом-однолітком вийшла з дому погуляти. Про це пише "Город Х".

Брат катався на велосипеді, а Мілана бігала за ним. Втім, потім хлопчик повернувся додому сам, без сестри. Пошуки дитини організували негайно ж: окрім людей з Соснівки, до них залучили мешканців інших сіл, волонтерів та поліцію.

Мілана Шевельова / Фото

Увесь вечір та ніч вони прочісували територію навколо села.

Всю ніч йшла злива, собаки слід не беруть. На місці були й правоохоронці, і МНС – прочесали ліс, світили тепловізорами – дівчинки ніде немає. Водолази перевірили дно водойми в селі Соснівка – там теж порожньо, – розповідав один із волонтерів.

До пошуків дівчинки встигли залучити навіть екстрасенсів. Вони наштовхнули волонтерів на пошуки "червоної машини, на якій могли викрасти дитину".

Десятки волонтерів з'їхалися на пошуки / Фото з телеграм-каналу

Пошуки
Дитину шукали понад пів тисячі людей / Фото з телеграм-каналу "Харьков 1654"

Основною версію зникнення розглядали викрадення.

Однак надвечір 27 квітня тіло Мілани знайшли за 8 кілометрів від Соснівки. За попередніми даними, дитина померла від переохолодження.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, розшук, смерть
В тему