Відео

На Євробаченні Go_A не зможуть виконати «Соловей»

На Євробаченні Go_A не зможуть виконати «Соловей»

Через спалахи коронавірусу в Європі пісенний конкурс Євробачення перенесли на 2021 рік. Проте, за заявою організаторів, тепер  учасники не зможуть заспівати пісні, затверджені для участі у конкурсі  в 2020 році.

Організатори заявили, що всі конкурсанти повинні написати нові треки. Таке рішення озвучив Європейський союз мовників на офіційній сторінці Євробачення в Facebook.

Пісні, з якими учасники національних відборів перемагали в 2020 році, не будуть допущені до конкурсу. Отже, українці Go_A не зможуть виконати свій хіт "Соловей", а росіяни Little Big – композицію Uno.

Більш того, країни-учасниці можуть змінити затвердженого для Євробачення-2020 учасника і відправити в наступному році на конкурс зовсім інших співаків.

Крім цього, організатори Євробачення також вказали, що творчість учасників, які повинні були виступити на конкурсі в 2020 році також не залишиться без уваги. Наразі вони думають над способом, як донести пісні нинішніх конкурсантів Євробачення-2020 до глядачів в якихось нових формах.

Нагадаємо, Євробачення-2020 мало відбутися 12, 14 і 16 травня в місті Роттердам (Нідерланди).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, євробачення
В тему