Відео

Незряча лучанка, яка зв’язала для бійців АТО понад тисячу пар рукавичок, потребує ниток

Незряча лучанка, яка зв’язала для бійців АТО понад  тисячу пар рукавичок, потребує ниток

Лучанка Валентина Мазурик, яка не бачить і не чує, за допомогою її чоловіка Петра Дячука, теж незрячого і без однієї руки, зв’язала для бійців АТО понад  тисячу пару рукавичок .

Так, після остаточної втрати зору й слуху жінка захотіла бути хоч чимось потрібною і вирішила по-своєму присвятити себе захисту України. Отож, вже кілька років пані Валентина невпинно в’яже, заплітаючи в кожен вузлик свою маленьку молитву, віру і надію на Перемогу. Не бачачи і не чуючи, жінка сама розробила технологію в’язання.

А на в’язання наштовхнув її син – боєць батальйону імені Кульчицького Павло Скшетуський, який маючи 2-у групу інвалідності, захищав Україну на сході. Він і розповів про загрози взимку, коли під час наступу захищатися зброєю в голих руках.

Наразі пані Валентина потребує ниток, аби не припиняти свою почесну волонтерську справу.  Усіх небайдужих, які можуть допомогти , просять зателефонувати на номер 0681402273 (Валентина Мазурик), аби вона могла пояснити,  які саме нитки та якого кольору потрібні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, волонтери, благодійність
В тему