Відео

Топ 5 фільмів 2019 року (відео)

Топ 5 фільмів 2019 року (відео)

Топ 5 фільмів 2019 року за версією t1.ua

Форсаж Гоббс Та шоу

Агент служби безпеки Люк Гоббс  досконало володіє різними прийомами, чудово стріляє, витривалий та сильний. Час від часу йому доводиться виконувати надзвичайно небезпечні місії, а інколи й гірше – перетинатися із запеклим ворогом. Колишній елітний оперативник британської розвідки Декард Шоу та Люк Гоббс не злюбили один одного з самого початку. Але поява серйознішого супротивника кардинально змінює ситуацію: генетично модифіковані люди покинули секретну лабораторію й отримали доступ до зброї, що здатна умить зруйнувати планету. Так, героям доведеться забути про чвари, адже на їхніх плечах «лежить» надвелика відповідальність за порятунок всього людства!

Джокер

Готем, початок 80-х років. Комік Артур Флек живе з хворою матір'ю, яка з дитинства вчить його «ходити з посмішкою». Намагаючись нести в світ гарне і дарувати людям радість, Артур стикається з людською жорстокістю і поступово приходить до висновку, що цей світ отримає від нього не добру посмішку, а посмішку лиходія Джокера.

Месники Фінал

Месники і Стражі Галактики вступають в останню стадію війни з Таносом, що володіє всемогутньою Рукавицею Нескінченності. Гряде фінальна битва між силами героїв і Божевільного Титана, яка раз і назавжди визначить подальшу долю не тільки Землі, але й цілого світу.

Король Лев

Історія, яка заставила багатьох поринути в дитинство. Левеня Сімба, яке підкорило серця мільйонів людей по всьому світу, повернулось на великі екрани в новому видовищному художньому фільмі Disney «Король Лев»! Знайомі з дитинства герої дорослішають, закохуються, пізнають себе і навколишній світ, роблять помилки і роблять правильний вибір. Завдяки унікальним цифровим технологіям тепер їх пригоди виглядають максимально реалістично. Джон Фавро дарує глядачам можливість розгледіти багатство фарб безкрайньої савани, стикнутися з величчю дикої природи і відчути себе частиною цього неймовірного світу.

Зелена Книга

Оскар за найкращий фільм, оскар за найкращу чоловічу роль другого плану та оскар за оригінальний сценарій, усе це про зелену  книгу. Талановитий темношкірий піаніст Дон Ширлі  готується до турне по півдню Сполучених Штатів. У якості водія та особистого помічника він наймає вишибалу Тоні відомого своєю невихованістю та балакучістю. Попри недоліки, Тоні вправно орудує своїми кулаками, тож музикант зможе почуватися у безпеці. Подорожуючи, вони зближуються та вчаться один в одного як треба жити, аби отримати від життя те, що хочеш.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua
В тему