Відео

Мережу підкорив кіт, який любить читати книги (відео)

Мережу підкорив кіт, який любить читати книги (відео)

В Істрі живе кіт-книголюб. Він ні дня не може прожити без читання. Відео з читаючим Персиком підкорює користувачів соціальних мереж.

Господиня каже - абетці вихованця не вчила, до хобі пристрастився сам, інформує Свідок.

Домашній кіт Персик особливо любить перевертати сторінки і робить це носом. Господиня постійно викладає фото і відео кота-книголюба в соціальні мережі.

«Він буквально засинає на книгах. Любить сидіти на підвіконні, де лежать книги», - розповіла Ольга Дудоладова.

За її словами, вихованець годинами може вдихати запах сторінок і палітурки. Іноді Ользі здається, що він навіть уміє читати. Буває, без відриву дивиться на сторінки. Волохатий книголюб з'явився в будинку Ольги абсолютно випадково. Жінка побачила оголошення в соціальних мережах. Закохалася з першого погляду.

«Я, як побачила очі Персика, він тоді був ще більш юним, і зрозуміла, що знайшла свого котика», - сказала господиня.

А потім виявилося - між ними багато спільного. Кіт любить книги, а Ольга - бібліотекар. Збіг чи ні - улюблений автор «вусатого» - Чехов. Персик найчастіше нюхає твори цього автора, а Ольга співробітниця бібліотеки імені Чехова. Син знаменитого дресирувальника Юрія Куклачова - Дмитро впевнений - це не випадковість.

«Інтуїтивно людина і тварина вибирають один одного по схожості темпераменту. Господиня - бібліотекар, вона не могла вибрати собі нікого, крім цього чудового рудого скарби. Спосіб життя людини на кшталт інтересам кота, звідси у вихованця любов до книг, запаху паперу, шелесту сторінок і тяга до знань», - зазначив Дмитро Куклачов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка каструвала зрадливого чоловіка садовими ножницями

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, Курйози, Коти
В тему