Відео

Неадекватний Соловйов заговорив про нові «ДНР» в Україні: «у полі зору» Одеса, Харків, Івано-Франківськ (відео)

Неадекватний Соловйов заговорив про нові «ДНР» в Україні: «у полі зору» Одеса, Харків, Івано-Франківськ (відео)

Головний рупор путінського режиму Володимир Соловйов вибухнув неадекватними погрозами про створення нових терористичних "народних республік" на території України.

Він озвучив їх в ефірі передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" під час сепаратистського спічу українського поплічника кремлівської пропаганди Олександра Охріменка – повідомляє Обозреватель.

Так, підставний експерт почав просувати ідею необхідності визнання Росією "Л/ДНР" нібито заради порятунку України від абхазького сценарію.

"Було б добре, щоб Путін визнав "ДНР" і "ЛНР" і включив у Євразійський союз. Абхазький варіант! Так, дійсно, це вирішило б масу економічних проблем. Я думаю, на якомусь етапі російська влада прийде до цього і може укласти договір про дружбу, економічне співробітництво і так далі. Таке буде, але не завтра, не післязавтра, а через якийсь час", – висловився Охріменко.

Соловйов зачепився за останню фразу співрозмовника і почав сипати своїми погрозами про масштабну окупацію України російськими військами.

"Ви маєте на увазі, коли "Одеська народна республіка", "Харківська народна республіка"? А "Русинська народна республіка" може піднятися? А ви у 2004 році могли собі уявити, що будуть "ДНР" і "ЛНР"? А у 2008 ? А у 2012? Тоді що ж ви так швидко відмовляєтеся від "Івано-Франківської народної республіки", Харківської народної республіки", "Одеської народної республіки"?" – уїдливо сказав топпропагандист Кремля.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • раніше російський пропагандист, член президії Академії геополітичних проблем Араік Степанян заявив, що Україна нібито підписала Мінські угоди через погрози взяття Маріуполя, Одеси і Києва армією терористів "ДНР".
  • У свою чергу один з перших ексватажків терористичної "ДНР" Олександр Бородай пригрозив Україні масштабним наступом Росії і заявив, що всі її території повинні стати "російськими".
  • А ще один ексватажок терористів Олександр Казаков сказав, що якщо Україна та інші пострадянські країни не підтримають концепцію "русского міра", їм загрожує повне поглинання Росією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему