Відео

«Вихователька у купальнику» з Бугаївки досі не добилася справедливості (відео)

«Вихователька у купальнику» з Бугаївки досі не добилася справедливості (відео)

Не зарадив і суд вищої інстанції.

Вихователька дитсадка, що у селі Бугаївка Радивилівського району, Віта Черешньовська досі не може поновитися на роботі. У травні торік її звільнили з роботи за начебто «аморальні» фото у соцмережі, пише «РадіоТРЕК».

Тоді завідувачка ДНЗ Лариса Музика вирішила, що вихователька поводиться на світлинах аморально.

Утім, жінка не погодилась із цим рішенням і подала до суду. Після дворічної судової тяганини вона вже виграла районний, апеляційний та Верховний суди, проте так і не змогла повернутися до виконання посадових обов’язків, адже у перший же день виховательку знову звільнили.

«Написали у трудовій книжці, що я поновлена на роботі, і одразу ж написали, що я звільнена. Тобто мені віддають трудову книжку, а там два записи – поновлена та звільнена вдруге. Я взагалі не могла зрозуміти, що відбувається. Запитала про це у Лариси Василівни, а вона відповіла – сміється той, хто сміється останній. І ще так посміялася і додала: «Ви тратите гроші на своїх юристів, а я – ні, бо у мене – брат»,  – коментує ситуацію Віта Черешньовська.

Саме брат завідувачки дитсадка Олег Бернацський захищав сестру в суді. Ще один брат Лариси Музики, як і вона сама, мали претензії до журналістів і погрожували викликати поліцію.

Тим часом у Міносвіти та науки заявляють, що вплинути на завідувачку не можуть. Про це ж говорять і в обласному управлінні освіти та перекладають відповідальність на сільську раду.

А Віта Черешньовська продовжує судитися.

Після другого звільнення вона знову подала позов до суду. Жінка вимагає поновлення на роботі та відшкодування зарплатні.

Однак вихователька переконує, що працювати у цьому дитсадку не буде, для неї головне – відновити справедливість і скасувати записи у трудовій книжці.

Більше – у сюжеті «Контролера»:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство
В тему

Останні матеріали