Відео

Шок: 30-річний чоловік одружився з дитиною (відео)

Шок: 30-річний чоловік одружився з дитиною (відео)

Відео з весілля іранської дівчинки з округу Бахмай (провінція Бойєр-Ахмад, Іран), якій ще не виповнилося 13 років, шокувала всю громадськість.

Відео з весілля розмістила на своїй сторінці в Twitter журналістка Масих Алинежад. 

Відеозаписом поділилися більше тисячі чоловік, багато користувачів в коментарях обурилися традицією і пошкодували дитини. Одна з жінок закликала громадські організації звернути увагу на інцидент. Вона обурилася батьками дівчинки, які не виглядають сумними.

Натомість журналіст Бабака Тагвея в своєму Twitter-акаунті повідомив, що шлюб 28-річного іранця з малолітньою дівчинкою з округу Бахман провінції Бойєр-Ахмад влада країни вимагає визнати недійсним. Це рішення було прийнято під тиском громадськості.

Бабак Тагвей також більш детально описав особистість нареченого. За його даними, чоловіка звати Мілад Чешані, він боєць народного ополчення Басідж, яке входить в Корпус вартових ісламської революції (КВІР). Деякі ЗМІ пишуть, ніби чоловікові не 28 років, а 22 роки. Однак журналісти підтверджують, що його дружині лише 11 років.

За словами Алинежад, згідно з ісламським законом, тільки 13-річним дівчаткам дозволено виходити заміж, але не дозволяється вибирати собі вбрання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему

Останні матеріали