Відео

Висадку на Місяці знімали на розбитій дорозі: як змусити комунальників латати ями (відео)

Висадку на Місяці знімали на розбитій дорозі: як змусити комунальників латати ями (відео)

Жартівливе відео про висадку на Місяць, зняте стріт-арт-художником, набрало майже 2 млн переглядів на Facebook.

Завдяки йому дорогу в Бангалорі терміново відремонтували, пише Вокруг света.

Кумедне відео було знято індійським художником Баадалом Нанджундасвамі. Ролик тривалістю в 45 секунд з'явився на його сторінках в Facebook і Twitter в неділю (1 вересня) ввечері і незабаром став вірусним, набравши на даний момент понад 1,8 млн переглядів в Facebook і 1,1 млн в Twitter.

Людина в скафандрі - Поорначандра Майсур, індійський актор театру і кіно. Сріблястий костюм був зроблений на замовлення місцевим костюмером.

Відео відсилає до космічної місії «Чандраян-2» під керівництвом Індійської організації космічних досліджень. Як повідомляв «Вокруг света. Україна », незабаром відбудеться найважливіший етап міжпланетної операції - посадка місячного модуля на Місяць.

Своєю роботою художник прагне привернути увагу до проблем на дорогах в місті Бангалор на півдні Індії. Незважаючи на важливе економічне та наукове значення міста, його дороги рясніють ямами і вибоїнами. За даними Bruhat Bengaluru Mahanagar Palike - адміністративного органу по інфраструктурі та соціальних послуг, на бангалорських дорогах налічується понад 2,5 тис. вибоїн.

І треба сказати, що жарт вдався: вже на наступний день після появи ролика ділянку дороги, показану на відео, почали ремонтувати. Баадал розмістив і відео ремонту і подякував всім глядачам свого ролика за підтримку і таку бурхливу реакцію.

Нанджундасвамі вже не вперше звертає увагу громадськості до проблем на індійських дорогах. Раніше він брав участь в декількох стріт-арт проектах. У 2015 році він зробив статую крокодила в повний зріст і встановив його в одній з вибоїн в Бангалорі. В результаті влада міста кинулася забирати яму. З тих пір художні інсталяції на тему вкритих ямами доріг стали візитною карткою художника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масове отруєння на Волині: госпіталізували багато дорослих і дітей

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, ремонт доріг, курйози, Курйози
В тему

Останні матеріали