Відео

Чому Винник досі холостяк: вся правда (відео)

Чому Винник досі холостяк: вся правда (відео)

В ексклюзивному інтерв’ю популярний український співак Олег Винник розповів про найпотаємніше – відносини з матір’ю і перше кохання.

Про це повідомляє Clutch.

Від Олега Винника мліють мільйони прихильниць. А він присвячує пісні і навіть концерти своїй єдиній ... мамі! Батьки майбутню зірку ніколи ні до чого не примушували. Мама дозволяла Олегу практично все. Але була історія, коли він свою розуміє маму таки довів.

У 14 років Винник зациклився на покупку мотоцикла. Але батьки боялися за життя сина, тому категорично відмовили. У відповідь Олег оголосив голодування.

«Я захотів мотоцикл і тиждень не їв. Ну і все, мати не втрималася - так прутом мене побила, що у мене там місяць був шрам », - зізнався Олег Винник.

Більше з матір'ю співак так не конфліктував. Навіть коли вона відмовила сина від першого кохання.

«Мама зрозуміла, що я хочу одружитися. Я був ще дуже молодий і закохався. Все-таки мати відчула, що це не той випадок. Знову можу сказати, що відвели мати і батько, і я за це їм дуже вдячний», - розповів артист.

Олег Винник про маму ніколи не забуває. Через рік після її втрати він зважився на концерт в рідному селі. І присвятив його пам'яті найріднішої жінки.

«Мама любить. Якщо вона любить, не потрібно нічому вчити. Значить і любов буде у тебе в серці. З цим я йду по життю і бажаю, щоб у кожного так було», - поділився Олег Винник в інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Фронтера»: Іздрик везе до Луцька «меланхолійні вірші»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ
В тему