Відео

Журналісти влаштували «засаду» біля школи, куди Зеленські повели сина-першачка (відео)

Журналісти влаштували «засаду» біля школи, куди Зеленські повели сина-першачка (відео)

Зеленський повів сина до першого класу і насварив журналістів.

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена у понеділок, 2 вересня, повели свого молодшого сина Кирила до першого класу. Зе-сім’я прибула на урочисте святкування Дня знань у Новопечерській школі, щоб підтримати свого першокласника. Про це повідомляють «Вести».

Біля будівлі загальноосвітнього закладу товпилися журналісти, які хотіли зняти президента і його сім’ю. Та президентське подружжя негативно поставилося до того, що в об’єктиви камер міг потрапити їхній син Кирило, і попросило пресу його не знімати.

Повідомляється, що Кирилко Зеленський до Першовересня-2019 відвідував дошкільний заклад при Новопечерській школі. Перша пара країни з особливим трепетом ставиться до висвітлення їхніх дітей у пресі – сам президент неодноразово згадував в інтерв’ю, що не хотів би афішувати особисте життя, та й фото Зеленських-молодших потрапляють у Мережу не так часто.

Крім дітей президента України, в Новопечерській школі вчаться нащадки боксера Олександра Усика, відомого лікаря Ростислава Валіхновського, лідера фракції «Європейська Солідарність» Артура Герасимова – їх також помітили на урочистій лінійці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика
В тему

Останні матеріали