Відео

«Бацька» Лукашенко змусив дівчат тягати свої кавуни (відео)

«Бацька» Лукашенко змусив дівчат тягати свої кавуни (відео)

Після зустрічі із радником президента США очільник Білорусі в компанії тендітних дівчат поїхав на свій баштан.

Після зустрічі з радником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном президент Білорусі Олександр Лукашенко 29 серпня поїхав на прибирання кавунів на своїй ділянці. Про це повідомляє білоруська служба «Радіо Свобода».

На своєму баштані Лукашенко працював разом з дівчатами зі служби ділового протоколу. Також на відео, яке розмістило офіційне інформагентство «БелТА», видно, як працює прессекретар глави держави Наталія Ейсмонт. Усього зібрали 20 тонн кавунів.

Раніше Олександр Лукашенко говорив, що на збиранні врожаю задіяні ті, «хто працює поруч». Це представники адміністрації президента, спортсмени, тренери, співробітники служби ділового протоколу. Допомагав збирати урожай і керівник Білоруської тенісної федерації Сергій Тетерін. Раніше на збиранні врожаю Лукашенко підсобляв також син Микола.

Нещодавно Лукашенко розповів, що у нього 47,2 гектара землі, де він вирощує картоплю, цибулю, буряк, моркву, а цьогоріч уперше посіяв пшеницю на 5 гектарах. Торік білоруський лідер подарував президенту Росії Володимиру Путіну чотири мішки картоплі з власної ділянки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему