Відео

Заслужив «собачий Оскар»: хитрий пес прикидався калікою ради їжі і ласки (відео)

Заслужив «собачий Оскар»: хитрий пес прикидався калікою ради їжі і ласки (відео)

В Інтернеті відшукали пса із категорії «актори, які ще не мають «Оскара»»: заради їжі і ласки він вдавав із себе скаліченого.

Жителі Таїланду відшукали найталановитішого пса-актора, який придумав хитрий спосіб отримувати смаколики та увагу перехожих. Розчулити незнайомців тварині дозволяє вельми правдоподібний простий трюк – побачивши людей, він одразу ж прикидається калікою, пише The Lime із посиланням на західне видання Daily Mail.

Місцеві жителі вирішили вивести його на чисту воду, і незабаром після публікації ролика в YouTube хитрун став справжньою зіркою соцмереж. Підступний план чотирилапого на кличку Ге працював доволі довго, поки якось його не викрили. Один з перехожих вирішив зняти страждальця на відео, щоб пізніше опублікувати в Мережі. Але як тільки хлопець наблизився до собаки, той не встояв і, схопившись на всі чотири лапи, кинувся знайомитися.

За всією цією сценою спостерігали місцеві жителі. Вони й розповіли хлопцеві, що Ге – той ще актор. Кажуть, пес так хитрує вже не перший рік, хоча і не потерпає від голоду. Улюбленцю публіки часто приносять щось смачненьке.

Більш того, хитруна навіть про всяк випадок показували ветеринару, лікар тільки підтвердив, що здоров’я Ге в повному порядку. Інтернет-користувачі, вражені грою тварини, пропонують вручити йому «собачий Оскар».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал із заборольським поросям дійшов до Зеленського

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему