Відео

Крики «Ганьба!» під час промови Зеленського: «копи» розбили обличчя ветерану (відео)

Крики «Ганьба!» під час промови Зеленського: «копи» розбили обличчя ветерану (відео)

Мережу шокувало відео приниження військового в Києві – під час Ходи Гідності.

В Інтернеті оприлюднили відео неприємного інциденту, який стався в суботу, 24 серпня, в День Незалежності України, під час промови президента Володимира Зеленського, передає «Апостроф».

Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив журналіст Євген Спірін.

«Вся суть в одному відео. На Майдані виступає Зеленський, на тлі грає гімн, на паркані сидить мужик, якого намагаються зняти кілька копів і чоловіки в спортивних штанях. Він їм кричить: «Що я вам зробив?». Чоловік з УБД (посвідченням учасника бойових дій. – Ред.). У результаті його скинули з паркану, заламали, розбили обличчя об плитку, забрали», – йдеться у підписі до відео.

Цей пост викликав хвилю коментарів. 

Раніше про цей інцидент повідомили на YouTube-каналі Klymenko Time. Як ідеться у відзнятому блогером відео, під час Ходи Гідності на Хрещатику зав’язалася сутичка, яка завершилася кровопролиттям. Почалося буцімто все з того, що в натовпі хтось вигукнув образливе «Ганьба!» на адресу чинного глави держави Володимира Зеленського. «Під час виступу президента з боку Головпоштамту почалися крики «Ганьба!». Зав'язалася бійка. Одна людина була затримана. Як бачимо, бійка закінчилася кров'ю», – такий підпис супроводжував ці відеокадри. Втім, пізніше блогер Клименко на своєму каналі опублікував спростування, начебто «Ганьба!» кричали не Зеленському, а саме «копам», які так брутально повелися з учасником УБД.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему