Відео

Повідомили, хто поїде на Дитяче Євробаченння від України (відео)

Повідомили, хто поїде на Дитяче Євробаченння від України (відео)

На міжнародний пісенний дитячий конкурс Євробачення-2019 у Польщу від України поїде 13-річна киянка Софія Іванько з піснею «Коли здається».

Дівчинку обрали серед 10-ти фіналістів, - повідомила прес-служба НСТУ.

Софія Іванько бере участь у нацвідборі на дитяче Євробачення вже втретє. 2018-го вона потрапила до «десятки» фіналістів, проте здобути довгоочікувану перемогу дівчині вдалося лише цьогоріч.

До участі у відборі дівчинка навчалася у музичній школі за класом фортепіано та естрадного співу, а також у творчій студії заслуженого діяча естрадного мистецтва України Михайла Толмачова.

Софія сама пише пісні й конкурсну пісню «Коли здається» написала спеціально до дитячого «Євробачення-2019».

 У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу «Голос. Діти» на комерційному телеканалі «1+1», де потрапила у команду Джамали.

Співачка Alyosha, яка входить у склад журі, сказала, що з піснею треба ще трошки попрацювати, допрацювати її, і тоді це буде дуже крутий матеріал, дуже крута пісня.

17-й дитячий конкурс «Євробачення» пройде 24 листопада, в Arena Gliwice – одному з найбільших сучасних розважальних центрів Польщі. 

25 листопада 2018 року представниця від Польщі 14-річна Роксана Вєнгель із піснею Anyone I Want to Be перемогла на дитячому «Євробаченні-2018» у Мінську (Білорусь). Це перша перемога польського представника у дитячому «Євробаченні». Конкурсантка від України Даріна Красновецька отримала 4 місце (182 бали). Вона виконувала україно-англомовну пісню Say love («Кажу любов»).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему