Відео

Внічию з Брюгге: Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів (відео)

Внічию з Брюгге: Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів (відео)

В матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» приймало «Брюгге». Зустріч проходила на НСК «Олімпійський» в Києві та завершилася внічию з рахунком 3:3.

Господарі зуміли забити швидкий гол на шостій хвилині, коли Буяльський замкнув простріл з флангу від Миколенка. Ще до перерви бельгійці відновили рівновагу: Делі розстріляв ворота Бойка ударом головою, завершивши точну подачу Вормера з кутового.

На 50-й хвилині кияни знову вийшли вперед, коли Вербич завдав обвідний удар у штангу, а на добиванні першим опинився Шепелєв. Підопічним Хацкевича був потрібен ще один гол для виходу в плей-офф.

 У кінцівці поєдинку команди втратили по одному гравцеві. Бурда був видалений за грубий фол, а через хвилину Тау залишив поле за зіткнення з Бойком. Динамівці всіма силами пішли вперед, але пропустили на контратаці. Опенда викотив м'яч під удар Вормеру, який знову зрівняв рахунок.

Арбітр додав шість хвилин і "Динамо" знову вдалося забити: Мехеле зрізав м'яч у свої ворота після розіграшу стандарту. Розвинути успіх не вдалося.

Перед самим фінальним свистком Опенда вийшов один на один з Бойком і переграв воротаря. Першу гру українці програли у Бельгії з рахунком 0:1, тому покинули Лігу чемпіонів та продовжать виступ у груповому етапі Ліги Європи.

"Динамо" під керівництвом Олександра Хацкевича у третій раз не подолало кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Динамо - Брюгге - 3:3 (перша гра - 0:1)

Голи: Буяльський, 6, Шепелєв, 50, Мехеле, 90+5 (автогол) - Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90+6

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Буяльський, Шепелєв (Соль, 83), Андрієвський (Де Пена, 46), Циганков, Родрігес, Вербич (Бєсєдін, 68)

"Брюгге": Міньйоле, Мата, Мехеле, Делі, Соболь, Вормер, Рітс, Ванакен, Тау, Окереке (Опенда, 81), Бонавентура (Діатта, 52)

Попередження: Миколенко, Кадар, Бурда - Тау, Мата, Окереке, Ванакен, Опенда Вилучення: Бурда, 84 (друга жовта) - Тау, 86 (друга жовта)

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему