Відео

Інтернет злякався мускулястої ворони з «лапами горили» (відео)

Інтернет злякався мускулястої ворони з «лапами горили» (відео)

Twitter і Reddit жахнулися, коли побачили «новий вид» ворони. І справді, цей гібрид птаха і примата таки виглядає вкрай загрозиво.

Інтернет-користувачі через дивну істоту вже почали нагнітати паніку, але орнітолог вчасно їх зупинив, пояснивши, що ворона просто так розслаблялася, пише «Медіалікс».

Користувач Twitter під ніком llama поділився іще 22 червня відео, на якому зафіксовано можливий новий вид ворони – суміш пташки і горили. На вигляд це звичайний чорний пернатий, але його видають незвично великі крила-лапи, які виглядають так, ніби велика мавпа вперлася ними в землю.

Побачивши таку дивовижу, багато хто з коментаторів не міг втямити, що саме тільки-но побачив. Більшість же юзерів висловили побоювання, що така «ворона-горила» при потребі здатна комусь і боки нам’яти.

Відео з незвичайним гібридом з’явилося і на сайті Reddit, швидко вийшовши в топ. Користувачі теж дивувалися і були налякані, але все ж окремі намагалися висувати здогадки щодо того, що перед ними.

І раціональне пояснення таки знайшлося. Орнітолог Кайлі Свіфт запостила у себе в мікроблозі відео з дивним птахом і почала докладно пояснювати, що тут не так. Для початку вона відзначила гротескний вигляд пташки і пояснила, що це великодзьоба ворона, яка відрізняється непропорційною головою.

І взагалі, за словами науковиці, цей птах… засмагає. Просто ворони, коли гріються на сонечку, підтискають хвіст і опускають крила так, що закривають лапи. Як вказала Свіфт, це нормальна поведінка для ворон, тому що так вони доглядають за своїм пір’ям: сонце може допомогти в боротьбі з бактеріями і кліщами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему

Останні матеріали